Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

8 Καὶ τῷ ἀγγέλῳ τῆς ἐν Σμύρνῃ ἐκκλησίας γράψον· τάδε λέγει ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ὃς ἐγένετο νεκρὸς καὶ ἔζησεν· 9 οἶδά σου τὰ ἔργα καὶ τὴν θλῖψιν καὶ τὴν πτωχείαν· ἀλλὰ πλούσιος εἶ καὶ τὴν βλασφημίαν ἐκ τῶν λεγόντων Ἰουδαίους εἶναι ἑαυτούς, καὶ οὐκ εἰσίν, ἀλλὰ συναγωγὴ τοῦ σατανᾶ. ( Αποκ, 2: 8,9)


Η 13η φυλή του Ισραήλ – Ασκεναζί, στην πραγματικότητα: Χαζάροι.

Μα ποιοί είναι τελος πάντων αυτοί οι Χαζάροι;.... 

Είναι ένας λαός τουρανικής καταγωγής. 
( από την Wikipedia: " Οι Χάζαροι ή Χαζάροι είναι ένας μεσαιωνικός ημινομαδικός λαός, ο οποίος έπαψε να υπάρχει γύρω στον 11ο - 12ο αιώνα. Βρίσκονταν συγκεντρωμένοι δυτικά και βόρεια της Κασπίας Θάλασσας, κυρίως στο βόρειο Καύκασο και την ευρασιατική στέπα. Πέραν της αναμφισβήτητης τουρανικής καταγωγής τους(Τουρκική ή τουρανική ονομάζεται μια οικογένεια δεκάδων νομαδικών φύλων με καταγωγή από τη Μογγολία και τη ΝΑ Σιβηρία,), η ακριβής προέλευσή τους δεν είναι ακόμα εξακριβωμένη. Κατά την πιθανότερη εκδοχή, προήλθαν από την ανάμιξη κάποιων τουρκομογγολικών φύλων με απομεινάρια των Ούνων και τοπικά φύλα της ΒΔ Κασπίας. Το όνομά τους προέρχεται από την αρχαία τουρκική ρίζα «qaz-» που σημαίνει «περιπλανώμαι»." )

Τον 1ο αιώνα π.Χ. οι Χαζάροι  εισέβαλαν στην Ανατολική Ευρώπη από την πατρίδα τους, την Ασία  μέσω της διαδρομής μεταξύ το βόρειο άκρο της Κασπίας Θάλασσας και το νότιο άκρο της οροσειράς των Ουραλίων. Η προέλευση και η ιστορία του Βασίλειού τους είναι όμως ένα αναμφισβήτιτο  ιστορικό γεγονός..

H Θρησκεία τους ήταν παγανιστική,( λατρεία του Βααλ και του φαλλού) ..."και οι ιερείς της ήταν ταυτόχρονα και «κυνηγοί ονείρων». Οι Χαζάροι είχαν πολύ παράξενες δοξασίες. ‘Ενα από τα πράγματα που πίστευαν ήταν και η «ανταλλαγή της μοίρας». Σύμφωνα με τους χαζαρικούς θρύλους υπήρχε ένα μέρος στην Ιτίλ όπου δύο εντελώς άγνωστα μεταξύ τους άτομα, όταν περάσουν δίπλα ο ένας από τον άλλο, μπορούσαν να πάρουν αμοιβαία το όνομα και τη μοίρα του άλλου και να συνεχίσουν έτσι τη ζωή τους με αλλαγμένους ρόλους, σαν να έχουν αλλάξει ρούχα" (Γ. Στάμκος -περιοδικό Τρίτο Μάτι). 
Και... μία ωραία πρωία, κατα τον 8ο αιώνα μ.Χ, ο τότε βασιλειάς τους, Ο Μπουλάν βαρέθηκε λέει την λατρεία τους και αλλαξοπίστησε... έγινε εβραίος!  ( Χμ...το άλλαξε ο Μανωλιός μάλλον τους είναι  όντως εύκολο). Μετά, επέβαλε την πίστη αυτή στην αυλή του, και από εκεί, σιγά- σιγά απλώθηκε και στον λαό. Έτσι, κατα τον 10ο αιώνα, οι Χαζάροι έγιναν εβραίοι... Μέχρι εδώ... ας πούμε καλά.. 

Κατά τον 11ο αιώνα, οι ρώσοι ξαναπήραν τα εδάφη που είχαν κατακτήσει οι Χαζάροι και μετά... οι Χαζάροι εξαφανίζονται από τον χάρτη!...  Όχι! Μήν νομίζετε ότι τους ξέκαναν οι ρώσσοι! Απλά, πήραν τον ομμάτιον τους και έφυγαν, και ως «περιπλανώμενοι ιουδαίοι» μετανάστευσαν στην Ανατολική Ευρώπη και  εκεί, έγιναν οι Ασκεναζί εβραίοι !  Πάει και το «χαζάροι»...άλλαξε ρούχα κάπου σε μια πλατεία στο Ιτίλ!  Τέλος πάντων, έτσι οι Χαζάροι, αυτοαποκαλούμενοι Ασκεναζί έγιναν η λεγόμενη 13η φυλή του Ισραήλ. Οι υπόλοιποι, οι γνήσιοι εβραίοι, είναι αυτοί  που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία λέγονται Σεφαραδίτες Εβραίοι.

Αυτοί οι Ασκεναζί εβραίοι αποτέλεσαν έναν μεγάλο πονοκέφαλο για τους ιστορικούς για πολύ καιρό, γιατί δεν μπορούσαν τόσα χρόνια να εξηγήσουν την εμφάνιση αυτής της κάστας των εβραίων στην Ανατολική Ευρώπη. Και μιας και μιλάμε για ιστορικούς, είχαν – και έχουν ακόμα - πλήρη άγνοια για όλη αυτήν την ιστορία. 
Τώρα ακριβώς εκεί είναι ένα ερώτημα που θέλω να θέσω:  Πως ένα τέτοιο τεράστιο βασίλειο, ( το μεγαλύτερο της εποχής του!...και κατα πολύ μεγαλύτερο απο το Βυζάντιο ) είναι δυνατόν να μήν αναφέρεται σε κανένα βιβλίο ιστορίας και να μήν διδάσκεται σε κανένα σχολείο παγκόσμια; Πως, και με ποιά δύναμη, η ύπαρξη αυτού του λαού συγκαλύφθηκε τόσο καλά; (Γιατί μιλάμε για μεγάλη συγκάλυψη)... και με ποιό σκοπό;

Και συνεχίζω τις ερωτήσεις...
-    Πως είναι δυνατόν  σήμερα, οι Ασκεναζί να αποτελούν το 85 με 90% των εβραίων παγκόσμια. Πως έγινε αυτό;
-     Απο το προηγούμενο, μου έρχεται η εξής «κακή» σκέψη και ερώτηση...Στο ολοκαύτωμα,  τί πραγματικά παίχτηκε; Εκεί και τότε «εξαφανίστηκαν» οι πολλοί Σεφαραδίτες;  Ο Χίτλερ πάντως ήταν Ασκεναζί εβραίος - Χαζάρος δηλαδή...Χμμ...
-     Πως γίνεται σήμερα στο Ιραήλ οι Ασκεναζί να κινούν τα νήματα της  δικτατορικής  και ρατσιστικής «δημοκρατίας» τους  όπου οι  Σεφαραδίτες  «πληρώνουν τα σπασμένα…» και κάθονται ανήμποροι στη γωνιά τους;
-     Υπάρχει κάποια σειρά; Κάποιο κρυφό σχέδιο; ... Μετά τους Σεφαραδίτες, οι Παλαιστήνιοι, και μετά... έχουν κι άλλοι σειρά;
-     Πως έφτασαν να κινούν τα νήματα παγκόσιμια οι Χαζάροι, μέσω του «Ασκεναζί Εβραίος» και να ελέγχουν τα πάντα... ΜΜΕ, Χόλιγουντ, κόμματα και προέδρους μέσω του Λόμπι τους;  Και ενώ αποτελούν το 0,19% του πληθυσμού παγκόσμια, να ελέγχουν το 99% του χρηματοπιστωτικού συστήματος;

Δεν ξέρω, πάντως εμένα μου φαίνονται  όλα αυτά μια τεράστια υποχθόνια συνωμοσία.
Πολύ θα ήθελα απαντήσεις σ’αυτά τα ερωτήματα!

- (Κάποιες απο τις) Πηγές και αναφορές: 
http://www.iahushua.com/JQ/factsR3.html (Επιστολή Benjamin H. Freedrman – Χριστιανός, πρώην Ιουδαίος, για τους Χαζάρους)
http://www.politismospolitis.org/archives/11825 ( Απο το περιοδικό Τρίτο Μάτι, τ.34)

http://www.nkusa.org/ (για τις αντιδράσεις των παραδοδιακών Εβραίων κατά του Σιωνισμού)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου